Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с мощност

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с мощност

Значи колата е 156,2,4jtd 136кс.99г.когато я изрежа и на 3500 об губи мощност за секунда ,прави буф и пак ускорява и пак буф,забива..на каквато и да сам предавка на 3000,3500 има нещо като стопер,,,а тва дето прави буф ми прелича на разтоварващ клапан на турбото?някви савети ...

това кога стана след смяна на масло и филтри ли?
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

не така я купих,,,,но незнам от кво е ,,,иначе не прекасва,ускорява мн добре,,но до 3000 и нещо оборота,,,а на място до 5000об,,,обеден сам чее нещо в турбото но кво точно нз....но тоя разтоварващ клапак нетрябва да разтоварва на 3500об,,според мен ???нз даите савет >.....

Comment

Първоначално публикувано от kaicata83 Покажи съобщение
        не така я купих,,,,но незнам от кво е ,,,иначе не прекасва,ускорява мн добре,,но до 3000 и нещо оборота,,,а на място до 5000об,,,обеден сам чее нещо в турбото но кво точно нз....но тоя разтоварващ клапак нетрябва да разтоварва на 3500об,,според мен ???нз даите савет >.....
        питах щото при смяна на въздушен филтър доста забравят да сложат буксата на дебитомера виж това иначе диагностика!
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от kaicata83 Покажи съобщение
          Значи колата е 156,2,4jtd 136кс.99г.когато я изрежа и на 3500 об губи мощност за секунда ,прави буф и пак ускорява и пак буф,забива..на каквато и да сам предавка на 3000,3500 има нещо като стопер,,,а тва дето прави буф ми прелича на разтоварващ клапан на турбото?някви савети ...
          Колега колата ти пренадува,затова разтоварва по-рано турбината.Трябва да се види на комп,и най-вероятно да се изчисти геометрията на турбината.............
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X